Merijärvellä mies kuoli mönkijäonnettomuudessa

Merijärvellä tapahtui torstai-iltapäivällä Kauhalammella mönkijäonnettomuus, jossa iäkäs paikkakuntalainen mies oli suistunut pellolta ojaan mönkijällä, jäänyt se alle ja menehtynyt tapahtumapaikalle. Tapauksella ei ole silminnäkijöitä ja tapahtumien tarkempaa kulkua selvitellään Kalajoen poliisin toimesta. Alkoholilla ei epäillä olevan osuutta asiaan.

Mies kuoli matkailuauton ulosajossa Hollolassa.

Matkailuauto ajautui tuntemattomasta syystä tieltä valtatie 12:lla Hollolassa klo 12.55. Matkailuauto oli ollut menossa lännen suuntaan valtatietä, kun se ajautunut kulkusuunnassaan oikealle peltoalueelle. Ajoneuvon kuljettajana ollut 52-vuotias ulkopaikkakuntalainen mies kuoli tapahtumapaikalla. Onnettomuudessa ei ollut muita osallisia. Onnettomuushetkellä sääolosuhteet olivat hyvät.
Jatka lukemista ”Mies kuoli matkailuauton ulosajossa Hollolassa.”

Juhannuksen menoliikenteessä vilkkainta torstaina – katso viranomaisten vinkit turvalliseen juhannusliikenteeseen

 

juhliik16Juhannuksen menoliikenteen ennustetaan olevan vilkkaimmillaan torstaina 23.6. kello 13–20 välillä. Kohtalaisen paljon menoliikennettä on myös perjantaina 24.6. Viranomaiset suosittelevat varaamaan matkaan tarpeeksi aikaa, sillä ruuhkat ja tietyöt voivat hidastaa matkantekoa. Kuljettajaksi kannattaa valita virkein ja varmasti selvä kuski.

Jatka lukemista ”Juhannuksen menoliikenteessä vilkkainta torstaina – katso viranomaisten vinkit turvalliseen juhannusliikenteeseen”

Poliisia paennut moottoripyöräilijä loukkaantui Mikkelissä

pol17Poliisipartio päätti pysäyttää moottoripyöräilijän ajokunnon tarkastuksen vuoksi Mikkelissä Pitkäjärven ABC-huoltoaseman piha-alueella illalla noin klo 23.00. Moottoripyöräilijä kiihdytti välittömästi ajonopeutta ja pakeni reilun kilometrin matkan poliisipartion menettäessä pakenevaan näköyhteyden.

Poliisipartio havaitsi pakenevan moottoripyörän törmänneen Brahenkujalla junaradan ylittävällä sillalla kaiteeseen ja edelleen törmänneen kaiteeseen VT5:n ylittävällä sillalla mistä liukui uudelleen kaiteeseen ja pysähtyi ko. paikkaan.

Moottoripyörää kuljettanut 90-luvulla syntynyt paikkakuntalainen mieshenkilö loukkaantui törmäyksissä vakavasti. Hänet kuljetettiin hoitoon sairaalaan.

Moottoripyöräilijän käyttämällä ajoreitillä oli myös muuta liikennettä. Poliisi jatkaa moottoripyöräilijän ajokunnon ja ajonopeuden selvittämistä. Tapahtunutta tutkitaan törkeänä liikenneturvallisuuden vaarantamisena.