Kaksi miestä kuoli liikenneonnettomuudessa Tammelassa

pol14Tiistaina iltapäivällä tapahtui henkilöauton ja puoliperävaunuyhdistelmän välinen liikenneonnettomuus Tammelassa 10-tiellä lähellä Saarilantien risteystä.

Ulkomaan kilvissä oleva puoliperävaunuyhdistelmä oli tullut Turun suunnasta kohti Hämeenlinnaa. Hämeenlinnan suunnasta tullut henkilöauto oli toistaiseksi tuntemattomasta syystä ajautunut vastaan tulevien kaistalle ja törmännyt puoliperävaunuyhdistelmän keulaan.

Henkilöauton kuljettaja ja matkustaja menehtyivät liikenneonnettomuudessa välittömästi. Menehtyneet ovat noin 60-vuotiaita mieshenkilöitä. Ajoneuvoyhdistelmää kuljettanut mieshenkilö loukkaantui onnettomuudessa lievästi.

Poliisi jatkaa liikenneonnettomuuden tutkintaa suorittamalla teknistä tutkintaa ja kuulustelemalla ajoneuvoyhdistelmän kuljettajaa sekä todistajia.