Hämeenlinnan moottoritieturman tutkinta jatkuu

pol10Perjantaina 22.7.2016 Hämeenlinnassa moottoritiellä tapahtuneen liikenneonnettomuuden tutkinta jatkuu poliisissa kuulusteluilla ja rikosteknisellä tutkinnalla.

Liikenneonnettomuudessa menehtyi kaksi henkilöä ja loukkaantui kymmenen. Loukkaantuneista kolme sai vakavia vammoja. Kolme ihmistä on edelleen sairaalassa hoidettavana. Toinen menehtyneistä oli kuorma-autoa kuljettanut, 26-vuotias Tampereen seudulta kotoisin ollut mies.

Rikoksen tutkinta jatkuu nimikkeillä törkeä liikenneturvallisuuden vaarantaminen, vammantuottamus ja kuolemantuottamus. Kuorma-auto oli törmännyt edellään kulkeneeseen henkilöautoon, ja tästä oli seurannut useiden autojen törmääminen keskenään. Tässä vaiheessa tutkinta on vielä kesken, ja teknisellä ja taktisella tutkinnalla pyritään selvittämään onnettomuuteen johtaneet syyt.

Onnettomuus tapahtui perjantaina iltapäivällä kello kahden jälkeen kolmostiellä lähellä 10-tien liittymää. Moottoritien pohjoiseen menevät kaistat olivat turman vuoksi suljettuina useamman tunnin.