Kaksi henkilöä kuoli ulosajossa Varpaisjärvellä

Sunnuntaina aamuyöllä Varpaisjärvellä Rautavaarantiellä tapahtuneessa rajussa pakettiauton ulosajossa kuoli kaksi henkilöä. Onnettomuudessa menehtyivät paikkakuntalainen vuonna -70 syntynyt mies ja paikkakuntalainen vuonna -84 syntynyt mies. Ohiajanut taksin kuljettaja ilmoitti aamuyöllä pakettiauton suistuneen ulos tieltä Rautavaarantiellä muutama kilometri Varpaisjärven keskustasta Rautavaaran suuntaan.

Paikalle menneen poliisipartion alustavissa tutkimuksissa kävi ilmi, että pakettiauto oli ajautunut vasemmalle kaartuvassa mutkassa ensin kulkusuunnassaan oikealle tien pientareelle, minkä jälkeen se oli ajautunut kulkusuunnassaan vastakkaisen ajokaistan yli vasemmalle puolelle ojaan. Tieltä suistumisen yhteydessä pakettiauto oli osunut useisiin kasvaviin puihin. Pakettiauto vaurioitui kauttaaltaan onnettomuuden yhteydessä.

Tässä vaiheessa tutkinta on kesken, eikä vielä ole varmuutta, kumpi liikenneonnettomuudessa menehtyneistä miehistä oli pakettiauton kuljettajana onnettomuushetkellä. Poliisi on kirjannut asiasta tässä vaiheessa ilmoituksen nimikkeellä törkeä liikenneturvallisuuden vaarantaminen. Tapauksen tutkinta jatkuu poliisin ja liikennevahinkolautakunnan kanssa.