Polkupyöräilijä menehtyi Siilinjärvellä

Siilinjärvellä tiellä 75 tiistaina iltapäivällä tapahtuneessa liikenneonnettomuudessa menehtyi polkupyöräilijä. Polkupyöräilijä jäi kuorma-auton alle ja menehtyi välittömästi. Menehtynyt on 1940-luvulla syntynyt paikkakuntalainen nainen.

Tapahtumapaikalla tehtyjen puhuttamisien perusteella kuorma-autoilija oli ajanut Siilinjärveltä Nilsiän suuntaan ja havainnut vasemmalta Marjomäentieltä saapuvan polkupyöräilijän. Polkupyöräilijä oli yllättäen lähtenyt ylittämään tietä 75 tarkoituksenaan mennä ajoratojen yli liittymästä kevyen liikenteen väylälle. Kuorma-auton kuljettaja ei ehtinyt väistää polkupyöräilijää välttääkseen törmäyksen.

Liikenneonnettomuuden vuoksi liikenne oli poliisin ja pelastuslaitoksen tapahtumapaikalle saapumiseen saakka kokonaan poikki molemmilla ajokaistoilla. Poliisi ohjaa edelleen liikennettä ja liikenne sujuu yhtä ajokaistaa pitkin.