Yksi menehtyi Heinävedellä onnettomuudessa

Torstaina kello 15.40 aikaan tapahtui Heinävedellä valtatiellä 23 vakava liikenneonnettomuus. Liikenneonnettomuudessa oli osallisena rekka, pakettiauto ja henkilöauto. Onnettomuudessa menehtyi pakettiauton kuljettaja.

Heinäveden liikenneonnettomuudessa oli osallisina kolme ajoneuvoa. Onnettomuus tapahtui, kun henkilöauto ajoi aura-auton perässä Varkauden suuntaan. Henkilöauton perässä ajanut pakettiauto oli lähtenyt ohittamaan edellä ajanutta henkilöautoa ja törmännyt Joensuun suunnasta tulleeseen rekkaan. Törmäyksen voimasta pakettiauto oli vielä osunut henkilöautoon.

Pakettiauton kuljettaja menehtyi onnettomuuspaikalla. Muille osalliselle ei tullut onnettomuudessa sairaalahoitoa vaativia vammoja.

Onnettomuuspaikan raivaus ja tutkinta haittasi liikennettä useiden tuntien ajan.