Kaksi henkilöä menehtyi liikenneonnettomuudessa Torniossa

Torniossa VT 29:n ja Viidankadun risteyksessä tapahtui 26.5. illalla hieman ennen puoli seitsemää moottoripyöräilijän ja henkilöauton välinen liikenneonnettomuus jossa menehtyi kaksi henkilöä.

Onnettomuuden seurauksena moottoripyörää kuljettanut torniolainen 29- vuotias mies ja henkilöautoa kuljettanut torniolainen 55- vuotias mies menehtyivät. Onnettomudessa ei kuljettajien lisäksi ollut osallisena muita henkilöitä.

Moottoripyöräilijä oli ollut tulossa VT 29:ää pitkin lännen suunnasta kohti moottoritietä. Autoilija puolestaan oli ollut tulossa Viidankatua pitkin etelän suunnasta kohti VT 29:ää. Osalliset törmäsivät toisiinsa risteysalueella.

Tapahtuneesta aiheutui haittaa muulle liikenteelle jonkin aikaa tapahtuneen jälkeen.

Poliisi tutkii tapahtunutta törkeänä liikenneturvallisuuden vaarantamisena ja kuolemantuottamuksena.