Moottoripyöräilijä kuoli Nelostiellä

Nelostiellä Kirrissä sattui perjantaina vakava liikenneonnettomuus, jossa osallisena oli moottoripyörä, rekka ja useampia henkilöautoja sekä pakettiauto. Moottoripyöräilijä sai surmansa onnettomuudessa. Muilta henkilövahingoilta vältyttiin.

Onnettomuus tapahtui Alvajärven kohdalla noin 1,6 km Kirrin liittymästä Matinmäen suuntaan. Nelostie oli parin tunnin ajan suljettuna liikenteeltä ja liikenne ohjattiin kiertotielle

Jyväskylän suunnasta tullut henkilöauto oli suoralla tienosalla kääntymässä 4-tieltä kulkusuunnassaan vasemmalle Sivutielle Puuppolassa. Takana tulleet ajoneuvot olivat tämän vuoksi joutuneet hidastamaan nopeuttaan, jolloin niiden perässä tullut moottoripyörä oli törmännyt henkilöauton takakulmaan ja sinkoutunut kuljettajineen vastaantulevan liikenteen ajokaistalle. Samanaikaisesti vastakkaisesta suunnasta tullut pakettiauto oli ehtinyt pysähtyä ennen törmäämistään moottoripyöräilijään, mutta sen perässä tullut puoliperävaunullinen rekka-auto oli törmännyt siihen seurauksin, että pakettiauto oli sinkoutunut moottoripyöräilijän päälle.

Moottoripyörää kuljettanut mieshenkilö kuoli välittömästi. Tien pinta oli kuiva ja ajo-olosuhteet olivat hyvät.