Yksi kuoli rekkaonnettomuudessa Kalajoella

pol17Kalajoella 8-tiellä keskustan pohjoispuolella sattui henkilöauton ja rekan välinen kolari tänään aamupäivällä. Henkilöautoa kuljettanut nainen menehtyi onnettomuudessa.

Hitaamman ajoneuvon aiheuttamana syntyi useammman auton autojono, joista osa autoista ohitti hitaamman ajoneuvon jatkaen matkaansa.

Yksi henkilöauto jäi hitaan ajoneuvon perään. Takaa tullut rekka päätti ohittaa molemmat edessään olevat ajoneuvot. Rekan ollessa jo ohitustilanteessa oli hitaan ajoneuvon perässä ajanut henkilöauto kääntynyt kulkusuunnassaan vasemmalle ja jäänyt rekan alle.

Henkilöautoa kuljettanut kalajokinen nainen menehtyi onnettomuudessa. Rekan kuljettaja ei loukkaantunut. Molemmat ajoneuvot ajautuivat ojaan. Henkilöauto vaurioitui pahoin. Myös rekkaan tuli vaurioita.

Tapahtumapaikka oli kasitiellä Ounluntien ja Raahentien risteyksen tuntumassa.