Poliisia paennut moottoripyöräilijä loukkaantui Mikkelissä

pol17Poliisipartio päätti pysäyttää moottoripyöräilijän ajokunnon tarkastuksen vuoksi Mikkelissä Pitkäjärven ABC-huoltoaseman piha-alueella illalla noin klo 23.00. Moottoripyöräilijä kiihdytti välittömästi ajonopeutta ja pakeni reilun kilometrin matkan poliisipartion menettäessä pakenevaan näköyhteyden.

Poliisipartio havaitsi pakenevan moottoripyörän törmänneen Brahenkujalla junaradan ylittävällä sillalla kaiteeseen ja edelleen törmänneen kaiteeseen VT5:n ylittävällä sillalla mistä liukui uudelleen kaiteeseen ja pysähtyi ko. paikkaan.

Moottoripyörää kuljettanut 90-luvulla syntynyt paikkakuntalainen mieshenkilö loukkaantui törmäyksissä vakavasti. Hänet kuljetettiin hoitoon sairaalaan.

Moottoripyöräilijän käyttämällä ajoreitillä oli myös muuta liikennettä. Poliisi jatkaa moottoripyöräilijän ajokunnon ja ajonopeuden selvittämistä. Tapahtunutta tutkitaan törkeänä liikenneturvallisuuden vaarantamisena.