Miehikkälässä ralliauto osallisena kuolonkolarissa

kol22Miehikkälässä Järveläntiellä lauantaina hieman ennen kello 13.23 tapahtuneessa kahden auton yhteentörmäyksessä kuoli yksi ja loukkaantui vakavasti kuusi ihmistä. Järveläntie oli tapahtuneen aikaan suljettu ralliautolla tapahtuvan harjoittelun johdosta.

Tien sulkemisesta huolimatta harjoitteluun käytetylle tienosalle pääsi henkilöauto, jossa oli kuljettajan lisäksi neljä matkustajaa. Henkilöauto ja vastakkaisesta suunnasta tullut ralliauto törmäsivät hiekkatiellä vakavin seurauksin.

Henkilöautossa olleista viidestä ihmisestä neljä loukkaantui vakavasti ja yksi matkustajista kuoli. Myös ralliauton kuljettaja ja kartturi loukkaantuivat törmäyksessä.

Paikalla oli poliisin ja pelastustoimen yksiköiden lisäksi rajavartiolaitoksen helikopteri ja lääkintähelikopteri. Lisäksi paikalla oli onnettomuustutkintalautakunta. Kaakkois-Suomen poliisi jatkaa asian tutkintaa.